Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sagrāba aiz kakla un dūra ar nazi - īrnieks mēģinājis nogalināt dzīvokļa saimnieci pensionāri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nazis. Ilustratīvs foto.
Nazis. Ilustratīvs foto. Foto: AP/Scanpix

Tuvākajā laikā gaidāma tiesvedība lietā, kur kāds vīrietis gribēja iedzīvoties uz kādas pensionāres rēķina, viņu nogalinot, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Pagājušā gada vasarā mediķu rokās nonāca kāda pensionāre, kura bija cietusi uzbrukumā.

Uz viņas ķermeņa bija zilumi, drēbes bija asiņainas un saplēstas driskās, uz kaklā bija vaļēja griezta brūce.

Uzbrucējs izrādījās viņas dzīvokļa īrnieks, kurš mēģinājis pensionāri nogalināt, kad viņa ieradusies īsā vizītē. Dzīvokļa saimniece vēlējās apskatīt skaitītāju rādījumus un palūdza īrniekam iedot rakstāmo, vēsta televīzijas raidījums.

Tad vīrietis pēkšņi sagrāba viņu aiz kakla un ar nazi sāka griezt sejas un kakla rajonā.

Pensionārei, mirkstot asinīs, izdevās izmukt kāpņu telpā. To ieraudzīja viens no kaimiņiem un stājās pretī uzbrucējam. Pa to laiku sieviete izkļuva no kāpņu telpas, bet drosmīgais kaimiņš izsauca policiju.

Ieradās policija un uzbrucējs tika aizturēts. Toreiz gan policistiem, gan iesaistītajam kaimiņam uzbrucēja rīcības likās pārāk aukstasinīga un radās aizdomas par viņa garīgās veselības stāvokli, vēsta LNT raidījums.

Pagājuši astoņi mēneši un lietas izmeklēšana pabeigta. Apsūdzētais tomēr atzīts par pieskaitāmu un drīz stāsies tiesas priekšā, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu