Bokseris Oleksandrs Usiks Rebekai Kohai pasniedzis personalizētu dāvanu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

20 gadus vecā pašmāju svarcēlāja Rebeka Koha sociālajos tīklos dalījās ar kādu interesantu video - kadriem, kuros pasaulē slavenais bokseris Oleksandrs Usiks paraksta meitenei paredzētu cepurīti.

Lai gan video ir uzņēmis bijušais svarcēlājs un treneris Sergejs Putsovs, kā redzams, Usiks paraksta cepurīti īpaši Rebekai, rakstot viņas vārdu.

"Sports vieno! Super dāvana mūsu čempionei Rebekai Kohai no absolūtā pasaules čempiona boksā Oleksandra Usika!" savā Facebook rakstīja Latvijas Svarcelšanas Federācija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

Savukārt pati Koha rakstīja, ka netic savām acīm. "Viens no sportistiem un cilvēkiem, kas mani iedvesmo, un šajā videoklipā viņš pasniedz man dāvanu  - cepurīti ar savu autogrāfu. Es, protams, esmu šokā. Cepurīte man būs, atliek tikai sarunāt tikšanos un uztaisīt kopbildi. Liels paldies Putsovam, kuram pateicoties vispār notiek tādi brīnumi!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERGEI PUTSOV (@putsoff) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu