Dombrovskis mudinās "Saskaņas" valdi atsaukt viņa kandidatūru EP vēlēšanām (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 Vjačeslavs Dombrovskis ("Saskaņa").
Vjačeslavs Dombrovskis ("Saskaņa"). Foto: Zane Bitere/LETA

Politiķis Vjačeslavs Dombrovskis, kuru "Saskaņa" iepriekš bija nosaukusi kā līderi Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu sarakstā, lūgs partijas valdi atsaukt viņa kandidatūru.

Dombrovskis aģentūrai LETA sacīja, ka Rīgas mērs, "Saskaņas" priekšsēdētājs Nils Ušakovs ir pieņēmis "ļoti drosmīgu un tālredzīgu lēmumu" - kandidēt EP vēlēšanās.

Līdz ar to šo lēmumu Dombrovskis nekandidēšot EP vēlēšanās.

Taujāts par turpmāko darbību, Dombrovskis pauda: "Tas nozīmē, ka es varu pilnvērtīgi pieslēgties "Saskaņas" ēnu Ministru kabineta darbībai ar mērķi kļūt par Latvijas premjeru."

Dombrovskis norādīja, ka pagaidām ir pāragri diskutēt, vai viņš varētu kandidēt uz "Saskaņas" partijas vadību jūnijā plānotajā kongresā.

Dombrovskis ir Saeimas deputāts.

Kā ziņots, partijas "Saskaņa" Rīgas domes frakcija un partijas "Gods kalpot Rīgai" (GKR) valde nolēmusi aicināt iekļaut "Saskaņas" EP vēlēšanu sarakstā Ušakovu un bijušo vicemēru Andri Ameriku (GKR).

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu