Kristaps Valters uzskata, ka Voinam un Šnepam ir jāaiziet no LBS (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Valters
Kristaps Valters Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijušais Latvijas basketbola izlases aizsargs Kristaps Valters savā "Twitter" profilā veicis ierakstu, kurā uzskata, ka esošajam Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidentam Valdim Voinam un ģenerālsekretāram Edgaram Šnepam būtu jāatkāpjas no saviem amatiem. 

37 gadus vecais Valters savā "Twitter" profilā raksta, ka katru gadu notiek viens un tas pats. Bijušais izlases spēlētājs arī atzinis, ka gan Šnepam, gan Voinam beidzot ir jāatbild par savu rīcību. 

"Gan Šnepam, gan Voinam ir jāpazūd no Latvijas basketbola. Katru gadu notiek viens un tas pats. Beidzot atbildiet par savu rīcību," raksta Valters. 

Portāls Apollo jau ziņoja, ka Latvijas basketbola izlase  izbraukumā ar rezultātu 80:74 (16:8, 20:23, 24:24, 20:19) uzvarēja Melnkalni, tomēr to nepaveica ar vajadzīgo deviņu punktu starpību, tāpēc ceļazīmi uz finālturnīru ieguva tieši melnkalnieši.

Latvijas izlases sastāvā līdera lomu uzņēmās Jānis Strēlnieks, kuram pirmdien 25 punkti un desmit rezultatīvas piespēles, bet 12 punktus pievienoja Mārtiņš Meiers. Savukārt ar 11 punktiem izcēlās Jānis Timma.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu