Priesteris Mediņš par seksa verdzību katoļu baznīcā: Tas viss nemaz nav tik īsti (47)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Februāra sākumā pāvests Francisks atzina, ka katoļu garīdznieki ir seksuāli izmantojuši mūķenes. Taču katrai medaļai ir arī otra puse, un viss ne vienmēr ir tā, kā izskatās, raidījumā "Apollo 1h" norāda Romas katoļu priesteris Andrejs Mediņš.

» "Dieviņš grib, lai tu klusē!" Mūķenes atklāti par seksuālo vardarbību katoļu baznīcā

Priesteris Mediņš par seksa verdzību katoļu baznīcā: Tas viss nemaz nav tik īsti

Andrejs Mediņš stāsta, ka vēlas paskatīties uz šo notikumu no citas puses: "Visu laiku baznīcas gadsimtu vēsturē ir bijis viens no tādiem mērķiem... Jo es domāju, ka šie daudzie pedofilijas skandāli - tas ir ļoti mākslīgs veidojums. Tā ir tāda masonu sistēma, kas mēģina šīs lietas ārdīt no iekšpuses."

"Tas viss nav nemaz tik īsti - patiesībā reāli dabā tas bieži tiek uzspēlēts."

"Tiek iepludināti cilvēki, lai radītu šādu seju baznīcai. Tāpat kā pirms pāris desmit gadiem, kad sākās šie pedofilijas skandāli - minēja baigos ciparus, un dabiski, ka tas izskatījās ļoti iespaidīgi."

"Pēc trīs nedēļām parādījās raksts, kad žurnālisti bija paspējuši šo izpētīt - izrādījās, ka puse, jeb lielākā daļa, neatbilst patiesībai."

"Bet dabiski, ka tam vairs neviens nepiegrieza vērību. Tas jau vairs nebija interesanti."

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu