Dzeloņdrātis un bloķēts ceļš - Igaunijā aiztur autovadītāju, kurš brauc ar 160 km/h (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tallinas šoseja. Ilustratīvs attēls.
Tallinas šoseja. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Igaunijā sestdienas, 2. marta, pēcpusdienā uz Tallinas - Pērnavas šosejas pēc pakaļdzīšanās policijai izdevies aizturēt kādu pārgalvīgu autovadītāju, kurš nereaģējis uz kārtībsargu lūgumu apturēt auto, vēsta portāls "Postimees".

Sestdien ap pulksten 15 ceļu policija uz Tallinas - Pērnavas šosejas 90. kilometra pamanīja kādu autovadītāju, kurš traucās ar teju 160 km/h lielu ātrumu.

Nekavējoties tika uzsākta pakaļdzīšanās. 

Uz policijas aicinājumu, nekavējoties apturēt transportlīdzekli, šoferis nereaģēja. Gluži pretēji - viņš centās aizbēgt, apdraudot gan sevi, gan citus ceļu satiksmes dalībniekus. 

Lai vadītāju apturētu, policija lūdza bloķēt ceļu pie Nurmu ciema. Uz šosejas braucamās daļas tika izvietoti dzelkšņi, jeb tā dēvētais "ezis", kas karstgalvīgo ātrumpārkāpēju apturēja gandrīz nekavējoties. 

Automašīnu vadīja kāds 26 gadus vecs vīrietis, kurš notikuma vietā tika aizturēts un nogādāts medicīnas iestādē, lai veiktu narkotisko vielu pārbaudi.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu