Medijs: Durants plāno noslēgt līgumu ar "Knicks", lai būvētu savu impēriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Kevins Durants gaidāmajā vasarā plāno parakstīt līgumu ar Ņujorkas "Knicks", lai būvētu savu impēriju gan laukumā, gan ārpus tā, vēsta raidījums "First Things First".

30 gadus vecais Durants gaidāmajā vasarā kļūs par brīvo aģentu, tādēļ spekulācijas par to, kur savu karjeru turpinās līgas superzvaigzne netrūkst. Basketbola apskatnieks Niks Vraits uzskata, ka Durants savu karjeru turpinās Ņujorkas "Knicks" komandā, lai attīstītu savu zīmolu arī ārpus basketbola laukuma. 

"Brīvo aģentu lēmumi vairs nav balstīti tikai uz sportiskajiem rezultātiem. Vairāki spēlētāji lūko, kur vislabāk varētu attīstīt savu zīmolu un būvēt savu impēriju. Avoti ziņo, ka Durants vasarā izvēlēsies Ņujorku," atzinis Vraits. 

Foto: Leta/Reuters

"No sportiskās puses, kā arī biznesa puses viņa nonākšana Ņujorkā būtu pielīdzināma Lebrona Džeimsa došanās uz "Lakers""," uzskata cits sporta apskatnieks Kriss Kārters. 

Šosezon Durants Goldensteitas "Warriors" komandas kreklā aizvadījis 62 spēles, kuru laikā vidēji spēlē guvis 27,6 punktus, atdevis 5,8 rezultatīvas piespēles, kā arī izcīnījis 6,9 atlēkušās bumbas.  

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu