Medijs: Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" nopietni iesaistīties cīņā par Durantu

Superkomanda Dalasā?
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: AP/LETA

Latviešu superzvaigznes Kristapa Porziņģa Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks" komanda gaidāmajā vasarā nopietni iesaistīties cīņā par līgas zvaigzni Kevinu Durantu, vēsta "The Athletic". 

Šovasar līgas superzvaigzne Kevins Durants kļūs par brīvo aģentu. Portāls Apollo jau vēstīja, ka Durants par savu galveno prioritāti izvēlēsies Ņujorkas "Knicks", taču Ziemeļamerikas mediji vēsta, ka arī Dalasas "Mavericks" komandai ir labas iespējas gaidāmajā vasarā iegūt 30 gadus veco basketbolistu. 

"The Athletic" apskatnieks Frenks Isola ziņo, ka latvietis būtu pat ļoti ieinteresēts apvienot spēkus kopā ar Durantu, kurš savulaik tieši Porziņģi nosauca par līgas "vienradzi". 

"Avoti vēsta, ka "Mavericks" nopietni iesaistīsies cīņā par Kevinu Durantu. Porziņģis būtu pat ļoti ieinteresēts apvienot spēkus kopā ar Durantu," raksta Isola. 

Komanda, kuras sastāvā vienlaicīgi spēlētu Porziņģis, Dončičs un Durants būtu ļoti interesanta, kā arī konkurētspējīga spēcīgajā Rietumu konferencē. "Mavericks" jau vairākas sezonas cenšas savam sastāvam pievienot augsta līmeņa brīvos aģentus, taču līdz šim vienībai tas nav izdevies. 

Dotajā brīdī Dalasas komanda ar 27 uzvarām un 36 zaudējumiem ieņem 13. vietu Rietumu konferencē. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu