Vācijā daiļdārznieks pēc savas nāves atstājis spridzekļus, lai atriebtos paziņām (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: SCANPIX

Vācijas policija Reinzemes-Pfalcas federālajā zemē trešdien brīdināja Mēlingenes ciema un tā apkārtnes iedzīvotājus uzmanīties no spridzekļiem, ko atstājis tagad miris vīrietis, lai pēc nāves atriebtos paziņām.

Policija tika izsaukta uz Fišbahas ciemu, kad tur tika atrasts koka bluķis ar tajā paslēptu spridzekli kādas sievietes automašīnas nojumē. Šī sieviete pašlaik atrodas ASV.

Policisti detonēja spridzekli uz vietas, ņemot vērā potenciālās briesmas.

Šis namīpašums pieder cilvēkam, kuram bijis "konfliktiem pārpilns darījumu sakars" ar spridzekļu novietošanā aizdomās turēto vīrieti.

Netālu esošajā Enkenbahas-Alzenbornas ciemā pie sava biroja tika atrasts miris ārsts, kurš gāja bojā eksplozijā, mēģinot pārvietot ar spridzekli aprīkotu koka bluķi, kas bija atstāts uz piebraucamā ceļa.

Svētdien Oterbergas ciemā kāda sieviete un viņas meita tika ievainotas, kad eksplodēja kamīnā iemests koka gabals ar spridzekli.

Spridzekļu novietošanā tiek turēts aizdomās 59 gadus vecs daiļdārznieks, kurš piektdienas rītā tika atrasts miris savā dzīvesvietā. Varas iestādes vēl mēģina noskaidrot viņa nāves cēloni.

Bija zināms, ka šis vīrietis bija sastrīdējies ar minētajiem trim cilvēkiem, kuru mājās vai darbavietās bija atstāti spridzekļi. Policija arī mēģina noskaidrot, vai šajos uzbrukumos iesaistīts vēl kāds cilvēks.

Policija pēc daiļdārznieka līķa atrašanas pārmeklēja viņa māju un atrada šaujampulveri un citus priekšmetus, kas būtu izmantojami spridzekļu vai ieroču izgatavošanai.

Spridzekļi tika atrasti ciemos, kas atrodas dažus kilometrus no Kaizerslauternas pilsētas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu