Novickis pēc karjeras beigām plāno vairāk laika pavadīt ar bērniem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dirks Novickis
Dirks Novickis Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" leģenda Dirks Novickis pēc karjeras beigām plāno vairāk laika pavadīt ar bērniem.

Novickis, kuram pašlaik ir 40 gadi, iespējams, šobrīd aizvada savu pēdējo sezonu profesionālajā basketbolā, bet, kā vēsta "Mavericks" kluba mājaslapa, vācietis acīmredzami baidās no tās dienas, kad paziņos par karjeras beigām, jo basketbols ir bijusi neatņemama viņa sastāvdaļa kopš dienām, kad viņš bija pavisam mazs puika.

"Es mīlu sportu. Tas man ir devis tik daudz. Es noteikti uzkavēšos šeit kādā postenī, taču man būs nepieciešams kāds laiks atpūtai, kad paziņošu par karjeras beigām. Mums ir trīs bērni, tāpēc tas ir laiks, kad man būt viņu dzīvēs nedaudz vairāk un būt iesaistītam," komentēja Novickis.

Neskaitot ceļošanu apkārt pasaulei ar ģimeni, Novickim nav tuvāko plānu par iespējām strādāt NBA.

"Ja "Mavericks" vienībai būšu nepieciešams, mēs kopīgi atradīsim vietu, kur būšu noderīgs. Esmu drošs, ka mums vēl ir daudz laika to apspriest, taču šobrīd es vēl joprojām izbaudu šo laiku, ko pavadu komandā. Kad esi laukumā, bet tevi regulāri kaut kas nomāc, spēlēt nav patīkami, taču es tik un tā cenšos izbaudīt laiku ar komandas biedriem, arī pārbraucienus un sapulces. Man vienkārši ir jautri pavadīt laiku ar jaunajiem puišiem," noslēdza Novickis.

Vācu basketbola spīdeklis ir rekordists NBA aizvadīto sezonu ziņā vienā klubā - šobrīd Novickis "Mavericks" rindās aizvada jau 21.sezonu.

Novickis šajā sezonā 33 spēlēs vidēji guvis 5,4 punktus, izcīnījis 2,3 atlēkušās bumbas, spēlējot caurmērā vien 13 minūtes.

Novicka pārstāvētā Dalasas "Mavericks", kuras rindās traumu ārstē latvietis Kristaps Porziņģis, ar 27 uzvarām 64 mačos ieņem 13.vietu Rietumu konferencē un reāli nepretendē uz dalību izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu