Mūsdienu Mauglis: Maskavā piedrazotā dzīvoklī atrod meitenīti, kas neprot runāt (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Glābēji un policisti no kāda pamesta dzīvokļa Maskavā izglābuši bērnu, vēsta ārvalstu mediji. 

Zināms, ka sestdien mājas iedzīvotāji piezvanījuši policijai un informējuši, ka kādā dzīvoklī nepārtraukti raudot meitenīte, taču neviens pie viņas nenākot. Policisti kopā ar glābējiem uzlauza durvis, un redzētais viņus šokēja. 

Bērns, piecgadīga meitenīte, nogādāta reanimācijā. 

Bērnam nav sociālo iemaņu, ir anoreksijas pazīmes un ādā ieaugusi rota (citos avotos - vads, - red.). 

Avoti tiesībsargājošajām iestādēm pastāstīja, ka bērns nerunā, tikai izdveš skaņas. Meitenīte neprot patstāvīgi apģērbties, nomazgāties un apmeklēt tualeti, lai gan piecgadīgiem bērniem tā ir norma. Ādā ieaugušais rotājums esot krustiņš vadiņā, ko aizklājusi plāna ādas kārta. 

Bērnam ir smaga izsīkuma forma, meiteni apskata ārstu konsilijs, informējis avots. Šobrīd tiek lemts par ārstēšanas metodēm. Būs nepieciešamas ne mazāk kā divas nedēļas, lai atjaunotu rīšanas un košanas iemaņas. 

Pēc citu mediju informācijas, bērna māte ir aizturēta. Zināms, ka viņai ir 47 gadi, viņa strādā par finanšu konsultanti un izskatās pienācīgi. Viņai tiks veikta psihiskā ekspertīze. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu