Medijs: Porziņģa "Mavericks" ir favorīti uz Volkera iegūšanu

Dalasa gatava bruņoties
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kemba Volkers
Kemba Volkers Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētais klubs Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Dalasas "Mavericks" esot galvenie favorīti uz Visu Zvaigžņu spēles dalībieka Kembas Volkera iegūšanu, vēsta "Sporting News". 

Šajā vasarā "Mavericks" klubs nopietni gatavosies pastiprināt savu sastāvu. Portāls Apollo jau ziņoja, ka Dalasas klubs aktīvi iesaistīsies cīņā par līgas superzvaigzni Kevinu Durantu. Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka "Mavericks" vienība būs galvenie favorīti uz Visu Zvaigžņu spēles dalībnieka Kembas Volkera iegūšanu. 

Tiek ziņots, ka "Mavericks" Volkera iegūšanu izvirzīs kā galveno prioritāti brīvo aģentu periodā. 

28 gadus vecais basketbolists šovasar pirmo reizi karjerā kļūs par brīvo aģentu. Gadījumā, ja Dalasas komandai izdodas piesaistīt Volkeru, tad vienībā varētu būt potenciāli trīs Zvaigžņu spēles līmeņa spēlētāji - Volkers, Dončičs un Porziņģis. 

Šosezon Volkers vidēji spēlē gūst 24,9 punktus, izcīna 4,2 atlēkušās bumbas, kā arī atdod 5,8 rezultatīvas piespēles. 

"Mavericks" vienība dotajā brīdī ar 29 uzvarām un 39 zaudējumiem ieņem 14. vietu Rietumu konferencē. Neskatoties uz zemo vietu konferences tabulā, vienība joprojām saglabā teorētiskas iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu