"Tas ir labs sarunu temats!" Plastisko operāciju fane pārveido krūtsgalus par sirsniņām (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Tieksme pēc skaistuma standartiem var būt kā atkarība - 32 gadus vecā britu sieviete Kristina tik ļoti iemīļojusi plastiskās operācijas, ka veic tās jau 15 gadus un vēl joprojām nav atradusi savu sapņu izskatu, vēsta portāls "E! Entertainment".

Kristina atklāj, ka ar savu izskatu nav bijusi apmierināta jau kopš bērnības. Taču ideju par to, ka varētu veikt plastiskās operācijas, sniedza kāds ielu mākslinieks, kurš uzzīmējis viņu kā karikatūru ar lielām lūpām, krūtīm un šmaugu vidukli.

"Tas man atvēra acis. Sapratu, ka tieši tā vēlos izskatīties,"

stāsta sieviete. Jau 17 gadu vecumā viņa palielināja krūtis, taču implanti izrādījās sliktas kvalitātes. Viņas krūtis nošļuka un deformējās: "Krūtis sāka izskatīties kā tenisa bumbiņas, kas ieliktas zeķē un šūpojas kā svārsti."

Taču tas Kristinu neatturēja no pārvērtību tupināšanas - viņa veica vairākas sejas operācijas, mainīja lūpu, acu un deguna formu, kā arī sāka lietot permanento grimu.

Starp operācijām un intensīvu svara zaudēšanu sieviete arī nolēma "savam tēlam piešķirt nelielu odziņu" - krūtsgalus pārvērst sirsniņu formā.

"Tas ir kā dekorācija un vienmēr labs sarunu temats," stāsta Kristina.

Neskatoties uz neskaitāmajām operācijām, Kristina vēl joprojām nav apmierināta ar savu izskatu, jo nelīdzinās meitenei no karikatūras.

Tagad viņa vēlas atkal gulties zem skalpeļa, lai palielinātu krūtis un tās izskatītos pēc divām basketbola bumbām.

Video: Plastisko operāciju fane pārveido krūtsgalus par sirsniņām

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu