Ķīpsalā norisinās starptautiskās būvniecības izstāde "Māja I" (1)

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ķīpsalā norisinās starptautiskās būvniecības izstāde "Māja I"
Ķīpsalā norisinās starptautiskās būvniecības izstāde "Māja I" Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Baltijas lielākajā būvniecības industrijas izstādē "Māja I 2019" no 14. līdz 17. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā piedalās vairāk nekā 400 uzņēmumu no Latvijas un ārzemēm. Apskati foto!

Izstādē var iepazīties ar jaunākajiem būvmateriāliem un tendencēm būvniecībā - sākot no betonēšanas palīgmateriāliem un ēku būvniecības no dabīgiem materiāliem līdz pat cementa-skaidu apdares plāksnēm ventilējamām fasādēm un modernai izolācijas ieklāšanas sistēmai.

Plašā klāstā apskatāmi arī apdares materiāli - dažādu veidu iekšdurvis un ārdurvis, bīdāmo durvju sistēmas, vinila un koka grīdas, dažādi koka, mākslīgā akmens un stikla elementi gan iekšējai apdarei, gan elegantām māju fasādēm. Mājokļa iekārtošanai varēs atrast kā klasiskus, tā arī šobrīd aktuālus interjera elementus. 

Savus aktuālos piedāvājumus izstādē prezentē vairāk nekā 400 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Baltkrievijas, Vācijas, Lielbritānijas un Itālijas. Nozīmīgākie dalībnieki - "Franke", "Decco Centrs", "Buderus", "SB Siltumtehnika", "Grandeg", "PAA", "Husqvarna", "Paroc", "Monier", "Velux", "Ginalas", "Stokker", "Reaton", "Cel", "Toode", "Elektrum", "Somu māja", "Sakret", "Pata kokmateriāli".

Izstādē "Māja I 2019" šogad pirmo reizi tiek pārstāvēta meliorācijas joma. Varēs konsultēties pie meliorācijas speciālista un uzzināt vairāk par sniegtajiem pakalpojumiem: hidromeliorāciju, dīķu rakšanu, nogāžu nostiprināšanu un lietusūdens novadīšanu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu