Dončičs: Man būs smagi jāstrādā, lai pārspētu Novicka rekordu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dirks Novickis un Luka Dončičs.
Dirks Novickis un Luka Dončičs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" jaunā zvaigzne Luka Dončičs atzinis, ka Novicka rezultativitātes rekords ir iespaidīgs sasniegums, kā arī slovēnis uzsvēris to, ka viņam būs daudz jāstrādā, lai pārspētu Novicka iespēto. 

Portāls Apollo jau vēstīja, ka vācietis Dirks Novickis NBA visu laiku rezultatīvāko spēlētāju sarakstā apsteidzis leģendāro Čemberleinu, ierindojoties sestajā vietā. 

Tagad vācieša rēķinā ir 31 424 punkti. Piektajā vietā esošais Maikls Džordans savas karjeras laikā paspēja iekrāt 32 292 punktus. 

"Mavericks" leģendas iespēto novērtē arī Dončičs, kurš atzina, ka Novickis to bija pelnījis. 

"Tas ir lieliski. Tas ir liels notikums priekš viņa un visas organizācijas. No sirds priecājos par Dirku," atzinis Dončičs. 

Pats Novickis atzina, ka bija brīži, kad viņam šķita, ka neapsteigs Čemberleinu. "Pirms sezonas es no Vilta atpaliku tikai par 233 punktiem, bet, tai ejot, bija brīži, kad es domāju, ka viņu neapsteigšu," pēc vēsturiskā sasnieguma sasniegšanas teica Novickis.

20 gadus vecais Dončičs arī atzina, ka viņam būs smagi jāstrādā, lai pārspētu Novicka iespēto uz laukuma. 

"Vēl tāls ceļš ejams, šis ir tikai mans pirmais gads līgā. Man būs ļoti smagi jāstrādā, lai panāktu Novicki. Protams, ka viss ir iespējams," atzinis Dončičs. 

Šosezon Dončičs "Mavericks" komandas kreklā aizvadījis 65 spēles, kuru laikā vidēji spēlē guvis  21,1 punktu, atdevis 5,8 rezultatīvas piespēles, kā arī izcīnījis 7,5 atlēkušās bumbas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu