Pirmdienas horoskops: 25. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Horoskops pirmdienai, 25. martam.

AUNS Šobrīd būs svarīgi neapstāties sasniegtā, bet tiekties aizvien pēc jaunām virsotnēm. Nav izslēgts, ka izlemsi apmeklēt kādus kursus, seminārus, lai paplašinātu savas profesionālās zināšanas.

VĒRSIS Pacietīgi un pamatīgi virzīsies uz priekšu gan darba lietās, gan privātajā lauciņā. Šodien iesāktie darbi, var radīt jūtamu rezonansi nākotnes veidošanā. Vakarā vēlams būt piesardzīgākam pie stūres.

DVĪŅI Ja nepieciešams, droši vari stāties plašākas publikas priekšā, pievērsties ar reklāmu, prezentācijām saistītajam. Šodien lieti noderēs tev piemītošās pielāgošanās spējas un analītiskās dotības.

VĒZIS Kaut arī vari sajust vēlmi norobežoties no ārpasaules, zvaigznes vairāk būt cilvēkos, atturēties no vientulības mirkļiem, jo tie ātri vien var uzdzīt grūtsirdību. Diena veiksmīgāka radošās jomas pārstāvjiem.

LAUVA Neapšaubāmi radīsi zinoša un pieredzējuša speciālista iespaidu, taču esi apdomīgāks ar izteicieniem priekšniecības virzienā. Spēja labi saprasties ar augstākstāvošajiem būs ļoti nozīmīga.

JAUNAVA Nesteidzies ar līdzgaitnieku kritizēšanu, pat ja tas šķiet pamatoti. Šodien vēlamāk savu viedokli paturēt pie sevis! Labāk sniedz savu skatījumu uz notiekošo tikai tad, kad to kāds tev lūdz.

SVARI Tava nevainojamā takta un mēra sajūta būs lielisks palīgs ikdienas gaitās. Kādam Svaru zīmes pārstāvim var rasties iespējas uzsākt jaunas romantiskās attiecības vai jūtami uzlabot esošo kopdzīvi.

SKORPIONS Šodien var sanākt pielietot nesen iegūtās zināšanas un tādejādi uzlabot savu konkurētspēju. Komunikācijā ar līdzgaitniekiem būsi samērā noslēgts, radīsi par sevi noslēpumaina cilvēka iespaidu.

STRĒLNIEKS Esi nedaudz apdomīgāks, pieņemot atbildīgus lēmumus. Centies kā nākas pārdomāt savu gala vārdu, nekrist steigas vai neuzmanības ķetnās. Attiecībās ar mīļoto nekļūsti pārlieku uzstājīgs.

MEŽĀZIS Nežēlosi laiku un līdzekļus, lai paplašinātu savas profesionālās iemaņas, gūtu jaunus lietišķos kontaktus. Piemērots brīdis, lai veiktu dažādas pārrunas, kaldinātu nākotnes plānus.

ŪDENSVĪRS Tev priekšā būs ražīgs darba cēliens. Nav izslēgts, ka pratīsi pierādīt savas spējas uzņemties sarežģītākus, atbildīgākus pienākumus. Tavs padoms var būt nepieciešams kādam no kolēģiem.

ZIVIS Svarīgi būt piesardzīgam attiecībā pret visa veida formalitātēm. Parūpējies, lai uzņēmuma dokumentācija būtu sakārtota. Šī diena var būt zīmīga tiem Zivs zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar tirdzniecības jomu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu