"Ekstrasensu cīņu" vadītājs Marats Bašarovs izšķīries pēc ziņām par sievas piekaušanu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

27. decembrī Krievijas TV raidījumu vadītāja Marata Bašarova sieva Jeļizaveta tika nogādāta slimnīcā ar deguna lūzumu, jo vīrs pacēlis pret sievu roku. Tagad noskaidrojies, ka pāris oficiāli šķīries.

Abu laulības šķiršana notika slēgtā sēdē, un uz to ieradās tikai abu iesaistīto pušu advokāti. Šobrīd Bašarovam ir nosūtīta prasība vienoties par alimentu apjomu abu kopīgajam dēlam.

“Tiesa nolēmusi apmierināt Jeļizavetas Bašarovas lūgumu izbeigt laulību. Starp Jeļizavetu un Maratu ir saglabājušās labas attiecības bērna interesēs,” medijiem skaidroja Bašarovas advokāte Nellija Makarova, piebilstot, ka Jeļizaveta vēlējās šķirt laulību personisku iemeslu dēļ, tā kā "viņu turpmākā kopdzīve nav iespējama".

Vēl nesen medijos parādījās baumas par pāra laulības šķiršanu, taču Marats tās noliedza, paziņojot, ka ar sievu lieliski saprotas. Savukārt Jeļizaveta atklāja, ka ir cerējusi, ka Bašarovs varēs mainīties, bet tas tā arī nenotika.

44 gadus vecais Bašarovs ir pazīstams ar savu ugunīgo raksturu. Vīrietis pacēla roku pret savu bijušo sievu Jekaterinu Arkharovu, savukārt 2017. gada septembrī apprecējās jau trešo reizi. Jeļizaveta dāvāja vīrietim dēlu Marselu, radot iespaidu, ka ģimenē viss ir kārtībā, taču Jeļizaveta tika nogādāta slimnīcā ar slēgtu deguna kaula lūzumu. Pēc brāļa Fjodora teiktā, Jeļizavetu piekāvis Marats.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu