Pašlaik nav ziņu par Latvijas valstspiederīgajiem uz avarējušā "Viking Sky" (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Viking Sky
Viking Sky Foto: AFP / Scanpix

Šobrīd nav ziņu, ka uz kruīza kuģa "Viking Sky", kas avarēja sestdien, 23. martā, pie Norvēģijas krastiem, būtu Latvijas valstspiederīgie, vēsta Ārlietu ministrijas runasvīrs Jānis Beķeris. 

"Turpinām sekot "Viking Sky" prāmja evakuācijai pie Mēres un Rumsdāles krastiem Norvēģijā," mikroblogošanas vietnē "Twitter" pauž Beķeris. 

Viņš tāpat informē, ka Ārlietu ministrija un Latvijas vēstniecība Norvēģijā strādā pastiprinātā režīmā.

» Jaunākā informācija: kas notiek uz avarējušā "Viking Sky" klāja

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka 23. martā, netālu no Norvēģijas krastiem, avarējis kruīza kuģis, no kura tika evakuēti aptuveni 1300 pasažieru.

Avārija notikusi, kuģim atrodoties divus kilometru attālumā no piekrastes.

Foto: Avarējis kruīza kuģis "Viking Sky"

Saskaņā ar pieejamo informāciju, kruīza kuģa "Vikinga Sky" dzinējā notikusi avārija plkst. 14.20. Spēcīgās vētras dēļ kuģa apkalpe nolēmusi izmest enkuru.

No prāmja, kas atrodas pie Trondheimas, apkalpe nosūtīja ārkārtas zvanu ar aicinājumu palīdzēt. Kuģis raidījis arī brīdinājuma signālu.

Laika apstākļi šajā reģionā ir ļoti slikti. Laineris bija ceļā uz Stavangeru. 

Vairāki glābšanas helikopteri un kuģi tika nosūtīti, lai palīdzētu cietušajiem pasažieriem, vēsta Norvēģijas televīzijas un radio.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu