Habibs Nurmagomedovs: Var būt tikai viens karalis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/LETA

UFC čempions vieglajā svarā Habibs Nurmagomedovs savā "Twitter" profilā atzinis, ka var būt tikai viens karalis. Medijos jau tiek runāts, ka šis ieraksts ir veikts kā vēstījums īru cīkstonim Konoram Makgregoram, kurš paziņoja par savas karjeras noslēgšanu. 

"Džungļos var būt tikai viens karalis. Tika viens," raksta Habibs Nurmagomedovs.

Portāls Apollo jau vēstīja, ka par savas karjeras noslēgšanu paziņoja 30 gadus vecais Konors Makgregors. "Sveiki, vēlos paziņot, ka esmu ar šodienu nolēmis noslēgt savu karjeru MMA. Novēlu saviem bijušajiem kolēģiem veiksmi turpmāk! Tagad es pievienojos saviem bijušajiem partneriem, kuri jau ir pensionējušies. "Pina coladas" no manis, draugi!”

Abi sportisti arī tikās cīņas ringā savstarpējā cīņā, kurā uzvaru izcīnīja Habibs. Ilgi gaidītajā cīņā ar īru Makgregoru Nurmagomedovs izcīnīja uzvaru ceturtajā raundā, pielietojot žņaugšanas paņēmienu, liekot Makgregoram padoties, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim. 

Jau pirms šīs cīņas abu sportistu starpā valdīja lielas nesaskaņas un tas turpinājās arī pēc cīņas, kad Nurmagomedovs jau ringā Makgregora virzienā raidīja vairākus asus vārdus. Pēc tam viņš sāka runāt ar Makgregora sparinga partneri Dilonu Darisu, kurš atradās ārpus ringa. Pēc asas vārdu apmaiņas, krievs izlēca no ringa un un raidīja vairākus sitienus Darisa virzienā.

Taču ar to nekārtības nebeidzās. Ringā ielēca vairāki Nurmagomedova komandas treneri, kas sāka sist Makgregoru. Ringā ielēca vairāki apsardzes darbinieki, kas kautiņu izšķīra, pēc kura Makgregors savas komandas pavadībā atstāja arēnu.

Par šīm nekārtībām Nevadas štata sporta komisija (NSAC) piesprieda deviņu mēnešu diskvalifikāciju un 500 000 dolāru soda naudu krievu cīkstonim Nurmagomedovam, bet īrs saņēma sešu mēnešu diskvalifikāciju un 50 000 dolāru soda naudu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu