Strēlnieks šonedēļ vēl neatgriezīsies laukumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: euroleague.net

Latvijas vīriešu basketbola izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks piektdien vēl neatgriezīsies laukumā ULEB Eirolīgas svarīgā mačā ar Kauņas "Žalgiris" vienību, ceturtdien paziņoja Pirejas "Olympiakos" galvenais treneris.

Strēlnieks pirms mēneša Pasaules kausa (PK) kvalifikācijas mačā guva kājas muskuļa plīsumu, kā rezultātā viņam tika prognozēts aptuveni mēnesi ilgs ārstēšanās periods.

Piektdien ULEB Eirolīgas priekšpēdējās kārtas spēlē "Olympiakos" savā laukumā uzņems "Žalgiris" vienību. "Olympiakos" ar 14 uzvarām 28 spēlēs ir uzreiz aiz izslēgšanas turnīra zonas, kamēr "Žalgiris" ar 13 panākumiem ir tieši aiz latvieša pārstāvētās vienības un vēl cer uz vietu "play-off" cīņās.

Savainojuma dēļ "Olympiakos" komandai nevar palīdzēt vēl viens saspēles vadītājs Vasilis Spanulis.

"Nedomāju, ka Spanulis varēs spēlēt. Viņš un Strēlnieks šobrīd ir ārpus sastāva. Diemžēl mums šajā sezonas nogrieznī jāsaskaras ar šādu problēmu," teica Blats.

Strēlnieks šajā sezonā 20 ULEB Eirolīgas spēlēs vidēji guvis 8,8 punktus, veicis 2,0 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 1,9 atlēkušās bumbas. Savukārt Grieķijas čempionātā viņš 13 mačos caurmērā guvis 6,3 punktus un veicis 2,3 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu