Stājas spēkā infrastruktūras izmaiņas jaunā tirdzniecības centra "Akropole" apkārtnē (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā šodien, 1. aprīlī, stājas spēkā vairākas izmaiņas jaunā iepirkšanās un izklaides centra "Akropole" apkārtējā infrastruktūrā, informēja "Akropole Rīga" komunikācijas konsultante Līga Andžāne.

Izmaiņas attiecas gan uz autobraucējiem, gan sabiedriskā transporta lietotājiem.

No šodienas sāks darboties jaunuzbūvētais viadukts Krasta ielā, kas savieno Krasta ielu ar iepirkšanās centra autostāvvietu, iebrauktuve "Akropoles" teritorijā no Maskavas ielas, kā arī izbraukšana no tās uz Maskavas ielu.

Darboties sāks arī uz Slāvu ielas un Salaspils ielas uzstādītie luksofori, kā arī būs izmaiņas sabiedriskā transporta pieturvietās.

» Jau ziņo, ka iepirkšanās un izklaides centru "Akropole" Rīgā atklās ceturtdien, 4. aprīlī.

Tirdzniecības centra 170 nomnieku vidū būs gan modes un dzīvesstila preču veikali, gan dažādu pakalpojumu sniedzēji, restorāni un kafejnīcas.

Tirdzniecības centrā būs arī "Maxima XXX" lielveikals, autostāvieta 2300 automašīnām, kā arī Igaunijas kinoteātris "Apollo Kino" ar deviņām kinozālēm, tostarp divām kinorestorāna zālēm, kura izveidē investēti septiņi miljoni eiro.

» Rīgā atklās kinoteātri "Apollo Kino" ar vienīgo IMAX kinozāli Latvijā

Kopējās investīcijas "Akropoles" būvniecībā bija plānotas 177 miljonu eiro apmērā, tostarp "SEB bankas" aizdevums ir 106,5 miljonu eiro apmērā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu