Zināms "Akropoles" atklāšanas datums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Publicitātes foto
Publicitātes foto Foto: Raimonds Birkenfelds

Jaunais iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole" durvis apmeklētājiem vērs 4. aprīlī, informē "Akropole Rīga" komunikācijas konsultante Līga Andžāne.

Jaunajā iepirkšanās centrā apmeklētājiem būs pieejami teju 170 modes un dzīvesstila preču veikali, dažādu pakalpojumu sniedzēji, restorāni un kafejnīcas.

Video: Multifunkcionālais tirdzniecības un izklaides centrs "Akropole"

Ikdienai nepieciešamos pirkumus varēs veikt "Maxima XXX" veikalā, savukārt pie iepirkšanās centra būs pieejama stāvvieta 2300 automašīnām.

Tāpat jaunajā iepirkšanās un izklaides centrā tiks atklāts Latvijā pirmais un Baltijā līdz šim lielākais un modernākais Igaunijas kinoteātru ķēdes "Apollo Kino" kinoteātris.

Tajā būs deviņas kinozāles ar kopumā 1140 sēdvietām, tostarp divas kinorestorāna zāles un pirmā IMAX auditorija Latvijā.

"Akropolē" arī darbosies plaša slidotava, savukārt izklaides centrā apmeklētājiem būs pieejams boulings, biljards, dažādi sporta spēļu simulatori, interaktīva klinšu kāpšanas siena un citas iespējas.

Tāpat veikalā atradīsies arī sporta zāle un būs pieejamas izklaides un atpūtas iespējas bērniem.

 Foto: "Akropole" būvniecība

Jau ziņots, ka "Akropole" ir viens no pēdējo gadu apjomīgākajiem būvprojektiem Latvijā, un kopējās investīcijas projekta realizācijā, ieskaitot transporta infrastruktūras izveidi un apkārtnes uzlabošanu, sasniedz nepilnus 180 miljonus eiro.

Iepirkšanās centra un biroju ēkas kopējā platība ir 98 000 kvadrātmetru, no kuriem 90 tūkstoši kvadrātmetru būs atvēlēti tirdzniecībai, bet pārējais - biroju telpām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu