Polijas otrās līgas klubs nedomā turpināt sadarbību ar Šabalu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas futbola izlases uzbrucējs Valērijs Šabala
Latvijas futbola izlases uzbrucējs Valērijs Šabala Foto: Latvijas Futbola federācija (lff.lv)

Polijas pēc spēka otrās līgas klubs Belsko-Bjalas "Podbeskidzie" nedomā turpināt sadarbību ar Latvijas futbola izlases uzbrucēju Valēriju Šabalu.

Pašreizējā vienošanās ar spēlētāju tika noslēgta līdz šīs sezonas beigām ar iespēju to pagarināt vēl par gadu, tomēr klubs paziņojis, ka to nedarīs.

Vienlaikus "Podbeskidzie" norāda, ka neizslēdz iespēju vienoties ar Šabalu par jaunu līgumu, kurā būtu citi nosacījumi, tomēr sagaidāms, ka futbolistam būs jāmeklē cits klubs.

Pašlaik 24 gadus vecais Šabala šajā klubā spēlē kopš 2017.gada augusta. Savulaik par ļoti perspektīvo futbolistu uzskatītais uzbrucējs 2014.gadā noslēdza līgumu ar slaveno Beļģijas komandu "Club Brugge", tomēr šīs vienības rindās oficiālās spēlēs tā arī nepiedalījās, pa šo laiku uzspēlējot Kiprā, Čehijā, Latvijā, Slovākijā un Polijā.

Karjeru Šabala sāka Latvijā, spēlējot Rīgas "Daugavas", "Olimpa" un "Skonto" rindās.

Šosezon Šabala Polijas otrās līgas čempionātā guvis astoņus vārtus, būdams otrajā vietā labāko snaiperu sarakstā, bet kopvērtējumā "Podbeskidzie" ir sestajā vietā.

Savukārt Latvijas izlasē Šabala 52 spēlēs guvis 12 vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu