Piecas Zodiaka zīmes, kuras aprīlī piemeklēs īpaša veiksme (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Pēc astrologu domām, šī gada aprīlis būs diezgan mierīgs visām Zodiaka zīmēm, taču dažām šis mēnesis nesīs īpašu veiksmi. To, kurām zīmēm šomēness gaidāmas izteikti pozitīvas pārmaiņas, kā tās pamanīt un tām sagatavoties, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šo zīmi aprīlī apciemos vairāki spēcīgi debesu pavadoņi - Saule, Saturns un Jupiters, kas dos nepieciešamos spēkus mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

Auni šomēness vienmēr atradīsies īstajā vietā un laikā - atliks vien mērķtiecīgi spert pirmo soli, un planētas parūpēsies par pārējo.

Par veiksmi personīgajās attiecībās atbildēs Saule, savukārt Jupiters nodrošinās garīgu mieru un Saturns palīdzēs atrast atbildes uz svarīgākajiem jautājumiem.

Lauva

Aprīlis būs mēnesis, kurā Lauva beidzot varēs "pamosties no ziemas miega" un sākt ne tikai uzstādīt sev ambiciozus mērķus un izstrādāt plānus, bet arī spert lielus soļus iecerētā īstenošanā.

Šo zīmi īpaši sargā ugunīgā Saule - tā rūpēsies par ātru rezultātu sasniegšanu un Lauvām tik nepieciešamo atzinību no citu puses.

Svari

Šomēness par Svaru aizbildni kļūs Venēra, kas šīs zīmes pārstāvjiem dos pašpārliecinātību rīkoties, lai kādā jomā tas arī nebūtu. Galvenais vadīties pēc savām sajūtām un neļaut pēkšņiem satricinājumiem novirzīt sevi no nospraustā kursa.

Lieti noderēs arī kareivīgā Marsa ietekme - Svari jutīs enerģijas pieplūdumu, kuru svarīgi lietderīgi arī izmantot.

Strēlnieks

Strēlnieki aprīlī var pārlieku neuztraukties - viņu pusē nostājies Neptūns, kas rūpēsies par to, lai šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus piemeklē neparasta veiksme ikdienas dzīvē.

Zem šī zvaigznāja dzimušos šī "baltā strīpa" var iedrošināt pievērsties saviem projektiem - tas būtu pat ļoti vēlams, jo debesu pavadonis nodrošinās gan gaidītas, gan negaidītas izdošanās.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvji šomēness var sajust īpašu piepildījumu - virs viņu galvām stāv Saturns, Neptūns un Venēra, kas darīs visu, lai Ūdensvīri šomēness justos laimīgi un šo laimi vairotu arī citiem. Astrologi Ūdensvīriem šomēness iesaka paļauties uz savu sirdsbalsi - sekojiet savām vēlmēm un tās noteikti piepildīsies! 

Vēlams piedot tiem, kuri Jūs kādā veidā ir aizskāruši - aizvainojums būs tikai traucēklis Jūsu ceļā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu