Piedāvā iespēju apgūt prestižu profesiju un iegūt labi apmaksātu darbu "Latvijas gaisa satiksmē"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

VAS "Latvijas gaisa satiksme" (LGS) aicina pieteikties interesentus, kuri vēlas apgūt gaisa satiksmes vadības dispečera profesiju.

"Šī ir lieliska iespēja saņemt augsti profesionālu izglītību, taču gaisa satiksmes vadības dispečera darbs ir specifisks, un tā veikšanai nepieciešamas dažādas iemaņas un rakstura īpašības," liecina pieejamā informācija LGS mājaslapā

Tiek vēstīts, ka mācību pamatkurss norisināsies "ANS Finland" Aviācijas koledžā Vantā netālu no Helsinkiem. Turpmākā praktiskā apmācība un licences iegūšana notiks Rīgā - LGS telpās.

Mācību laikā studenti saņems algu no 900 eiro mēnesī. Tāpat studiju laikā studentiem tiek nodrošināta dzīvesvieta, veselības apdrošināšana un vairākas reizes gadā segtas ceļa izmaksas uz Somiju un no Somijas.

Sekmīgi pabeidzot mācības, uzņēmums piedāvā motivējošu atalgojumu, sākot no 3000 eiro, veselības un sociālo apdrošināšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu