Pēdējā iespēja pievienoties un rekordlielā skaitā okeāna krastā izdejot "Es izjāju prūšu zemi" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kadeti dejo "Es izjāju prūšu zemi"
Kadeti dejo "Es izjāju prūšu zemi" Foto: Ekrānuzņēmums no video Facebook.com/keglite

Pēdējā iespēja - Īrijas latviešu tautas deju kopas "Karbunkulis" vīri gaida papildspēkus, lai iestudētu deju "Es izjāju prūšu zemi" filmēšanai okeāna krastā Dublinā.

Šo projektu ir sākuši  Īrijas latviešu tautas deju kopu "Karbunkulis", "Rietumkrasts" un "Nemiers" vīri, kā arī Limerikas bērnu deju kopas "Taurenītis" puiši, un tas noslēgsies ar filmēšanu, kas ieplānota šī gada 8. jūnijā okeāna krastā.

Tautas deju kopa jau iepriekš aktīvi meklēja deju biedrus šim projektam un uzsver, ka iepriekšēja dejošanas pieredze nav obligāta. Tiek gaidīts ikviens latvietis, kurš vēlas apgūt šīs dejas soļus un piedalīties interesantajā projektā.

Kopmēģinājums notiks svētdien, 28. aprīlī, plkst. 10. Šis būšot pēdējais mēģinājums, kad vēl var pievienoties ikviens, kurš to vēlas.

Jau vēstīts, ka, iedvesmojoties no latviešu dejotājiem citās valstīs, Zaļajā salā kopā pulcēsies dejot griboši un varoši vīri un puiši, lai realizētu ideju – nofilmēt vīru deju "Es izjāju prūšu zemi" ar rekordlielu dejotāju skaitu.

Video: Policijas koledžas kadeti ar deju "Es izjāju prūšu zemi" iepriecina Ķekavas pansionāta iemītniekus

Interneta hits: "Es izjāju Prūšu zemi" izdejota Austrālijā

Video: "Es izjāju Prūšu zemi" dažādās Ņujorkas vietās

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu