Aizturēts vīrietis, kurš ar cirvi vairākas reizes sitis pa galvu savam pudelesbrālim (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdien, 11. aprīlī, Valsts policijā (VP) tika saņemta informācija, ka no pamestas privātmājas Siguldā uz medicīnas iestādi nogādāts kāds vīrietis ar miesas bojājumiem.

Likumsargi uzsāka izmeklēšanu, lai noskaidrotu notikušā apstākļus. Izrādās, ka pamestā mājā kopīgi esot atpūtusies kāda kompānija dažu cilvēku sastāvā.

Tika lietoti arī alkoholiskie dzērieni. Starp diviem kompānijā esošiem vīriešiem izcēlies savstarpējs konflikts, kā rezultātā viens no viņiem dusmās paņēmis cirvi un ar to vairākas reizes iesitis otram pa galvu, pēc kā aizbēdzis projām no notikuma vietas.

Nekavējoties tika izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, kas cietušo nogādāja medicīnas iestādē.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa darbinieki sadarbībā ar kolēģiem no Rīgas reģiona Kriminālpolicijas pārvaldes aizturēja iespējamo vainīgo personu netālu no nozieguma vietas.

Aizturēšanas brīdī vīrietis atradās stiprā alkohola reibumā.

Aizturētais vīrietis dzimis 1962. gadā un jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par mantiskiem noziegumiem.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu.

Par šādu noziegumu vīrietim var draudēt mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Piektdien, 12. aprīlī, aizturētajam vīrietim tiesa piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu