Par Videlu interesi izrāda vairāki KHL klubi, tostarp Rīgas "Dinamo"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Līnuss Videls
Līnuss Videls Foto: Zane Bitere/LETA

Par zviedru uzbrucēju Līnusu Videlu, kurš šosezon spēlēja Rīgas "Dinamo" komandā, interesi izrādījuši vairāki Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubi, portālam "Championat.com" atklājis spēlētāja aģents Gļebs Čistjakovs.

Aizvadītajā KHL regulārajā čempionātā pašlaik 33 gadus vecais Videls bija 4. labākais vārtu guvējs visā līgā, kā arī Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais spēlētājs.

"Ir vairākas KHL komandas, kuras interesējas par Videlu, to skaitā arī Rīgas "Dinamo". Jaunumi būs maijā," norādīja Videla aģents. 

Videls šosezon Rīgas "Dinamo" sastāvā KHL regulārajā čempionātā 49 mačos guva 24 vārtus un veica 24 rezultatīvas piespēles.

Videls savā karjerā pārstāvējis vairākus KHL klubus - Pekinas "Kuņluņ Red Star", Ņižnijnovgorodas "Torpedo", Čerepovecas "Severstaļ", Hantimansijskas "Jugra" un Čeļabinskas "Traktor".

Rīgas "Dinamo" sastāvā Videls spēlēja arī 2014./15. gada sezonā, KHL regulārajā čempionātā 58 mačos izceļoties ar 10 vārtiem un 24 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu