Rīgā uz elektrovilciena jumta atrasts miris puisēns

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dzelzceļa tilts un vilciens, Ilustratīvs foto.
Dzelzceļa tilts un vilciens, Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien, 13. aprīlī, uz elektrovilciena jumta tika atrastas kāda nepilngadīga zēna mirstīgās atliekas. Zēns bija mēģinājis mērot vēl nezināmu ceļa posmu vilciena maršrutā Rīga - Tukums, bet saņēmis 3000 voltu lielu strāvas triecienu, ziņo raidījums "Degpunktā".

Raidījums "Degpunktā" jau iepriekš ir ziņojis par bīstamo aktivitāti jauniešu vidū - pārvietošanās "pa zaķi" uz vilciena ārējā korpusa. Jau iepriekš kāds aculiecinieks ir nofilmējis video, kurā redzams jauniešu bariņš, pārvietojoties uz braucoša vilciena jumta. Kāds cits aculiecinieks, savukārt, publicējis video sociālajos tīklos, kurā redzami citi jaunieši, pātvietojoties uz vilciena sakabes Ķengaragā. Raidījums vēsta, ka, lai arī bīstamā "izklaide" kādu laiku nebija novērota, tā atkal nesen kļuvusi populāra.

Kā raidījumam ziņo "Pasažieru vilciens" pārstāvis Egons Ālers, puiša personība ir noskaidrota, bet nav zināms iemesls, kāpēc viņš ir nolēmis veikt šo riskanto darbību. Pēc puiša atrašanas, konstatēti ir acīmredzami pierādījumi tam, ka nāve iestājusies no gūtā strāvas trieciena.

"Pasažieru Vilciens" pārstāvis arī aicina vecākus atgādināt saviem bērniem par šādas aktivitātes bīstamību un iespējamajām sekām.

Policijā ir sākts kriminālprocess par notikušo. Tiek aicināts arī vērsties pie varas iestādēm, ja ir kāda informācija par sestdien notikušo, pa tālruni 110 vai 67085929.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu