"Avalanche" nonāk uzvaras attālumā no Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kolorādo "Avanalche" trešdien nonāca vienas uzvaras attālumā no Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas.

Denveras komanda Rietumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā spēlē savā laukumā ar 3:2 (0:0, 0:1, 2:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Kalgari "Flames", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-1.

"Avalanche" mača gaitā nonāca iedzinējos ar 0:2, bet atspēlējās, par galveno varoni kļūstot Miko Rantanenam. Somu uzbrucējs trīs minūtes pirms pamatlaika beigām izlīdzināja rezultātu, bet pēc tam pagarinājuma 11.minūtē ar metienu bez ripas apstādināšanas atnesa mājiniekiem uzvaru.

Sērijas piektā spēle notiks piektdien Kalgari, kur "Avalanche" komandai būs iespēja no Stenlija kausa izcīņas izslēgt regulārā čempionāta Rietumu konferences spēcīgāko komandu "Flames".

Vēl Rietumos Dalasas "Stars" savā laukumā ar 5:1 (4:0, 1:0, 0:1) sagrāva Nešvilas "Predators", sērijā panākot 2-2.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem izcēlās Rūpe Hincs, bet trīs rezultatīvas piespēles veica Jons Klinberjs. "Stars" hokejisti jau spēles pirmajās 14 minūtēs sabēra četras ripas Pekas Rinnes sargātājos vārtos.

Sērijas piektā spēle notiks sestdien Nešvilā.

Tikmēr Austrumu konferencē Bostonas "Bruins" viesos ar 6:4 (2:1, 2:1, 2:2) uzveica Toronto "Maple Leafs", sērijā panākot 2-2.

Bostonas komandā ar diviem vārtiem izcēlās Dāvids Pastrņāks, bet vārti un divas rezultatīvas piespēles bija Bredam Maršānam. Pretiniekiem divus vārtus guva Ostons Metjūss.

Sērija turpināsies piektdien ar spēli Bostonā.

Pērn Stenlija kausā triumfēja Vašingtonas "Capitals", kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja debitanti Vegasas "Golden Knights", pirmo reizi vēsturē kļūstot par NHL čempioni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu