"Tanki dubļu nebīstas!" Ļera Kudrjaceva atbild Allai Pugačovai (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ļera Kudrjaceva un Alla Pugačova. Ilustratīvs attēls.
Ļera Kudrjaceva un Alla Pugačova. Ilustratīvs attēls. Foto: Ramil Sitdikov/Sputnik/Scanpix/ video ekrānuzņēmums/ kolāža

Krievu televīzijas personība Ļera Kudrjaceva sarunā ar portālu "Super" atklājusi, ka viņu apbēdinājusi Allas Pugačovas kritika. Raidījuma "Noslēpums par miljonu" vadītāja gan atzīmējusi, ka strādā savas auditorijas vajadzībām un šī darbība nākot par labu arī pašai primadonnai.

» "Kā no izgāztuves!" Alla Pugačova skarbi kritizē Ļeru Kudrjavcevu

Uz Allas Pugačovas komentāriem Kudrjaceva izvēlējusies atbildēt ar dziedātājas pašas vārdiem: "Tanki dubļu nebīstas!" Šo tekstu leģendārā Krievijas estrādes māksliniece Ļerai Kudrjacevai teikusi, kad abas dāmas runājušas par dzīvi un darbu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

Televīzijas personība atzīmējusi, ka 25 gadus nodarbojas ar žurnālistiku, kas neesot viegli un ne vienmēr ir patīkami. Viņa minējusi, ka savu darbību pakārto formātam, kādu pieprasa raidījuma auditorija.

"Šī auditorija, starp citu, ir tā pati, kurai Alla dzied un uzstājas jau daudzu gadu garumā, par to saņemot honorārus. Žurnālisti uztur publikas interesi par viņas dzīvi un par to viņus būtu jāciena," spriedusi Kudrjaceva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on

Raidījuma vadītāja atzīmējusi, ka Allas Pugačovas komentāri apbēdinājuši arī citus viņas vadītā šova darbiniekus. Viņi jūtas skumji par to, ka Allu aizskāris raidījuma saturs.

"Vienu gan var teikt droši - mēs viņu nekādā veidā nemēģinājām aizskart vai pazemot. Neslēpju, ka mani apbēdināja Allas Pugačovas vārdi - es viņu mīlu un cienu jau kopš bērnības. Apsveicu viņu jubilejā un ceru, ka mani vārdi sasniegs viņas sirdi," teikusi Kudrjaceva.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu