Svētdienas horoskops: 28. aprīlis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Horoskops svētdienai, 28. aprīlim. 

AUNS Tev enerģijas pietiks gan mājas uzkopšanas darbiem, gan nelielai ballītei. Dodoties sabiedrībā, izdosies izveidot kontaktus ar inovatīviem un patiesi interesantiem personāžiem. Vakarā laicīgi dodies pie miera.

VĒRSIS Iespējams, būsi nedaudz uzvilkts, nespēsi īsti samierināties ar notiekošo privātajā dzīvē. Taču risinot sasāpējušos jautājumus, noteikti vajadzētu atturēties no pārlieku emocionālas vai nervozas nostājas.

DVĪŅI Nevēlēsies tērēt laiku sīkumos, ja ko darīsi, tad tā nopietni un pamatīgi. Tas attieksies arī uz izklaidi. Ja reiz ļausies dzīves baudīšanai, tad darīsi to no visas sirds! Taču šāda nostāja gandrīz garantē pārmērības.

VĒZIS Šodien lieti noderēs tavs psihologa dotības un prasme uzklausīt otru. Tai pašā laikā, palīdzot apkārtējiem tikt galā ar viņu problēmām, nesāc visu uztvert pārlieku personīgi, neaizmirsti arī par savām interesēm.

LAUVA Spēsi rast atsaucību arīdzan no to cilvēku puses, kuri parasti pret tevi izturas samērā vēsi, neieinteresēti. Šis brīdis var būt zīmīgs Lauvām, kuras saistītas ar skatuves mākslu, masu medijiem.

JAUNAVA Šī diena ir kā radīta, lai atpūstos, neliktos ne zinis par ikdienas rūpēm, raizēm. Mīļotais cilvēks jau sen gaida, kad veltīsi viņam vairāk uzmanības. Varbūt sagādā otrajai pusītei kādu pārsteigumu.

SVARI Apstākļu ietekmē tava oma var kļūt neikdienišķi nopietna, pat nedaudz drūma. Iespējams, tev būs nepieciešams, kāda dzīves pieredzējušāka cilvēka padoms vai morālai atbalsts.

SKORPIONS Centies atturēties no pārlieku principiālas nostājas, tā ne tikai sarežģīs attiecības ar tuviniekiem, bet arīdzan radīs iekšēju psiholoģisku spriedzi. Šodien ieteicams veltīt laiku fiziskām aktivitātēm.

STRĒLNIEKS Ļausies, lai tuvinieki nosaka dienas gaitu, kas nozīmē atvasītes vēlēsies apmeklēt kādu izklaides pasākumu, turpretim, otrā pusīte vakarpusi gribēs ieturēt romantiskās noskaņās.

MEŽĀZIS Vari doties apciemot vecākus, radiniekus vai arī aicināt viņus viesos pie sevis. Tu būsi jautrs, dzīvespriecīgs, pratīsi uzlabot omu apkārtējiem. Šobrīd vēlams atturēties risināt materiālas dabas jautājumus.

ŪDENSVĪRS Tev pa prātam būs viest pārmaiņas savā ikdienā. Kāds no Ūdensvīriem var nolemt uzsākt jaunas attiecības, cits pārcelties uz modernāku dzīvesvietu, savukārt cits, iegādāties jaunu auto.

ZIVIS Vispirms vēlēsies kā nākas izgulēties. Pēc tam ieturēt sātīgas brokastis, pēc kurām būsi gatavs veikt mājas uzkopšanas darbus, doties iepirkties, kā arī tikt galā ar atvasīšu audzināšanu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu