Apalīšu šovā dalībniece pirms fotosesijas apakšveļā izplūst asarās un dalās emocionālās pārdomās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ceturtdien, 2. maijā, pie kanāla STV Pirmā! skatītājiem nonāca pašmāju šova “Pati pilnība” jaunākā sērija. Tā izraisīja visai skaļu viedokļu apmaiņu gan skatītāju, gan pašu dalībnieču vidū. Un kā nu ne – lai mudinātu atmest gadu gaitā uzkrātos stereotipus, dāmām bija sarūpēts drosmīgs uzdevums - fotosesija apakšveļā. Lai arī visas meitenes kadrā drosmīgi smaidīja, fotosesija dažām izrādījās īpaši smags pārbaudījums.

Īpaši izaicinošs šis pārbaudījums izrādījās kuldīdzniecei Indrai, kura fotosesijas laikā nevarēja valdīt asaras. "Es sapratu, ka ir problēma. Es neesmu tik atbrīvota, vitāla un droša kā citas meitenes. Viņas pilnīgi staroja un, protams, man par to bija prieks. Bet es jutos kaut kā slikti. Man tās pašapziņas kaut kā pietrūka," ne bez rūgtuma saka Indra.

"Es sajutos ļoti, ļoti vāja. Kaut arī ne vienmēr es tāda esmu bijusi. Es sajutos ne tikai vāja kā sieviete, bet arī kā personība. Tā starpība starp mums ir ļoti liela - tas man rada diskomfortu un sajūtu, ka es skrienu krosu un esmu pati pēdējā. Es netieku līdzi."

Taču, neskatoties uz iekšējiem pārdzīvojumiem, Indra ar uzdevumu tika galā lieliski un lepni atzina, ka pārmaiņu process sevis pieņemšanā esot sācies.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu