"Beidzot izdevās pateikt paldies!" Policija izsaka pateicību zēnam, kurš palīdzēja notvert zagli (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Rīgas pašvaldības policija

Otrdien, 7. maijā, pie Rīgas pašvaldības policijas (RPP) priekšnieka Jura Lūkass ciemojās zēns, kurš palīdzēja atklāt noziegumu, iedodot savu velosipēdu policistam, vēsta RPP 'Facebook" lapā pieejamā informācija.

Vienpadsmit gadus vecais zēns saņēma gan pateicības rakstu, gan arī nelielu dāvaniņu, kas noderēs aktīvai vasarai.

Foto: Facebook/Rīgas pašvaldības policija

Pēc tam viņš nedaudz aprunājās ar RPP priekšnieku, sarunas laikā paužot pārliecību, ka ikviens viņa vietā būtu rīkojies tāpat.

Foto: Facebook/Rīgas pašvaldības policija

Puika arī pastāstīja, ka drīz pēc tam, kad ziņa parādījusies internetā un viņš pāris draugiem pastāstījis, ka video redzamais zēns ir viņš, baumas pāršalkušas teju visu skolu un viņš saņēmis apsveikumu zvanus pat no citu klašu skolēniem.

Savukārt zēna māte pastāstīja, ka tajā pašā vakarā savam dēlam jautājusi, vai viņš velosipēdu būtu devis arī jebkuram citam svešiniekam, kurš to būtu lūdzis. Uz šo jautājumu zēns atbildējis noliedzoši.

Zēna mamma arī pastāstīja, ka ģimenē pieņemts, ka bērnus, kad viņi neklausa, nedrīkst biedēt ar policiju, jo bērnam ir jāapzinās, ka policists ir uzticības persona, nevis drauds.

» "Meklējam zēnu, kurš palīdzēja policistam!" RPP meklē atsaucīgu puisi, kurš palīdzēja notvert noziedzniekus

Jau ziņots, ka ceturtdien, 25. aprīlī, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma ziņu par septiņiem jauniešiem, kuri netālu no Deglava kalna uzbrukuši diviem zēniem un mēģinājuši viņus aplaupīt.

Pateicoties izpalīdzīgajam velosipēdistam, izdevās notvert trīs iespējamos uzbrucējos, kurus nogādāja Valsts policijā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu