Ģimenes bažas un jauns aizdomās turamais. Jaunākā informācija pazudušās Madelēnas lietā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Madelēnas Makanas vecāki ir satraukušies par izskanējušo ziņu, kurā policija paziņojusi, ka ir atradusi jaunu aizdomās turamo. Vecāki uzskata, ka tas varētu novest pie tā, ka iespējamais meitenes nolaupītājs sāks slēpties, vēsta "The Sun".

Madelēnas ģimene ir saņēmusi ziņas, ka vācietis Martins Nejs, kurš ir bērnu nolaupītājs un slepkava, vairs netiek uzskatīts par aizdomās turamo. Policija ir atradusi jaunu aizdomās turamo.

Madelēnas tēvocis  medijiem izteicās, ka "ģimene nav priecīga, ka policija ir atklājusi personas, kuras vairs netur aizdomās". 

Viņš uzskata, ka šāda informācijas noplūde ir liela kļūda. Tēvocis skaidro, ka īstais vainīgais, zinot policijas mērķus, varētu sākt bēguļot.

Policija ziņo, ka patlaban aizdomās tiek turētas 13 personas. Visi iespējamie vainīgie ir pedofili, kuri uzturējās Portugāles kūrortā, kad Madelēna pazuda. 

Šogad, 3. maijā, apritēja 12 gadi kopš Madelēnas pazušanas. Viņas vecāki ir izteikušies, ka joprojām cer, ka meitene atradīsies, un negrasās padoties.

Jau ziņots, ka Portugāles policijai ir piešķirts jauns finansējums pirms 12 gadiem pazudušās Madelēnas Makanas meklējumiem

Madelēna pazuda 2007. gadā Portugālē no brīvdienu kūrorta "Praia da Luz", aizsākot vienu no lielākajiem cilvēku meklēšanas gadījumiem vēsturē. 

Foto: Meklējot Madelēnu 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu