Ar bultām cauršauti krūtīs un galvā. Viduslaiku stila slepkavības Vācijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Divi vācu viduslaiku kaujas entuziasti, kas nogalināti ar arbaletiem, tikuši izšauti caur sirdi ar bultām, bet sievietei cauršauts kakls, vēsta raidorganizācija "BBC".

Trīs līķi tika atrasti Bavārijas viesnīcas numuriņā sestdien. Blakus viņiem atradās trīs arbaleti. Izmeklēšanas laikā tika konstatēts, ka nogalināšanai tika izmantoti divi arbaleti.

Līķus atrada istabene. Tie bija vīrietis un sieviete, kuri atradās gultā. Viņi bija sadevušies rokās un ķermeņi bija caurdurti ar bultām.

Viens no vīriešiem bija divreiz sašauts galvā un trīsreiz krūtīs, bet otram bulta bija iešauta galvā un krūtīs. Savukārt sievietei bija šauts starp kaklu un zodu.

Kā stāsta aculiecinieki, ierodoties piektdienas vakarā, kompānija novēlēja visiem labu vakaru un devās uz savu numuru ar ūdens un gāzēto dzērienu pudēlēm.

Prokuratūra ir pārliecināta, ka viesnīcas numurā nav bijis neviens cits, jo nav manītas vardarbīgas nāves pazīmes. Tiek uzsvērts, ka viesnīca atrodas pavisam mierīgā un klusā vietā netālu no upes un tā ir populāra tūristu vieta tāpēc ir nopietnas aizdomas, ka nav notikusi slepkavība.

Kā vēsta vācu mediji, viens no nogalinātajiem vīriešiem bijis viduslaiku preču veikala pārdevējs. Viņš pārdevis dažādus viduslaiku ieročus. Tai skaitā zobenus un nažus.

Pēc prokuratūras stāstīta istabā atrasti arī divi testamenti.

Visi trīs mirušie uzskaitīti Starptautiskās arbaletu cīņas vietnē, kas atrodas Beļģijā. Tomēr līgas pārstāvis uzsvēris, ka nepazīst šīs personas, jo viņi varēja reģistrēties jau sen.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu