Četras histēriskākās Zodiaka sievas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Protams, katram ik pa laikam gadās kļūt dusmīgam, taču šo Zodiaka zīmju pārstāves par savu neapmierinātību dod zināt tik skaļi, ka viņu dzīvesbiedriem neatliek nekas cits, kā vien iegrābties dīvāna malā un cerēt uz labāko. Par to, kuras no Zodiaka sievām ar savām histērijas lēkmēm regulāri biedē savu dzīvesbiedru, vēsta portāls "Instyle".

Strēlnieks

Strēlnieces ir vairāk kā laimīgas uzsākt kārtējo smago strīdu ar savu dzīvesbiedru. Šīs zīmes pārstāves labprāt dalās ar negācijām par to, kā, viņuprāt, pret viņām izturas vīrs. Šīs histrērijas lēkmes ir neaprēķināmas - vienā mirklī viss var būt labi, taču tad, ne no kurienes, pēkšņi var sākties apvainojumi un aizvainojuma jūra.

Strēlnieks ir patmīlīgākā no visām horoskopa zīmēm - zem šī zvaigznāja dzimušās no sākuma mīl sevi, un tikai tad vīru.

Šīs sievietes dzīvesbiedrs zina - kuru katru mirkli var sākties klaigāšana, taču tas nav no ļauna prāta - tā vienkārši ir daļa no Strēlnieka zīmes sievietes dabas.

 

Lauva

Trešo vietu šajā topā ieņem ne pārāk psiholoģiski stabilās Lauvas zīmes pārstāves. Šīs cēlās zīmes pārstāves pret partneri izturas mīloši un mierīgi, taču pie mazākā kairinājuma spēj saplosīt to vai gabalos. Salīdzinoši ātri sākas histēriski runas plūdi.

Lauvas vadās pēc principa - "no sākuma pasaki, tad atvainojies".

Šīs Zodiaka zīmes sieva ir diezgan viegli iespaidojama, jo viņu patiesi uztrauc, ko par viņu domā citi, tādēļ tās partnerim var nākties ciest kāda cita izteikumu dēļ. Lauvas dzīvesbiedram būs grūti paskaidrot, ka visiem iepatikties nemaz nevar, tādēļ tam nāksies uzklausīt ne mazumu negāciju.

 

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes sievai nepieciešams konstants emocionālais stimuls, jauni pārdzīvojumi.

Tiklīdz dzīve iegrozās rutīnas sliedēs, Ūdensvīra zīmes sieva sāks rīkot nepārtrauktu skandālu ķēdi.

Tiesa, šī sieva strīdos iztiks bez trauku plēšanas, taču viņa noteikti spēs izteikties pietiekami skarbi, lai sievietes dzīvesbiedrs to ātri vien neaizmirstu. Šādos periodos vislabāk ļaut Ūdensvīra zīmes sievietei nomierināties pašai - viņa augstu novērtēs, ka vīrs dod tai iespēju atgūt līdzsvaru.

 

Vērsis

Topa augšgalā ir spītīgās un stūrgalvīgās Vērša zīmes pārstāves. Šīs dāmas ir gatavas rīkot skandālu par vismazākajiem niekiem. Laulība ar šīs zīmes pārstāvi nozīmē nemitīgu asaru liešanu un kliegšanu.

Vērša zīmes dāmas ļoti labi zina, kā uzspiest uz partnera žēluma jūtām.

Daudzi vīrieši nezina, kā tikt galā ar sievas eksplozīvajām izpausmēm un pamet tās. Šīs zīmes sievietēm vajadzētu piestrādāt pie savu impulsu kontrolēšanas, citādi niknumā var gadīties pazaudēt ko patiesi vērtīgu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu