Svētdien satiksmei atkal tiks atvērts Deglava tilts (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Slēgta transporta satiksme pār Augusta Deglava ielas pārvadu.
Slēgta transporta satiksme pār Augusta Deglava ielas pārvadu. Foto: Kaspars Nordens/LETA

Valsts policija svētdien, 19. maijā, plkst. 5 atjaunos transportlīdzekļu satiksmi Rīgā uz Augusta Deglava tilta, pavēstīja Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Oļegs Burovs (GKR).

Pār tiltu gan varēs pārvietoties tikai līdz 30 tonnām smagi transportlīdzekļi un būs noteikts arī ātruma ierobežojums - 30 kilometri stundā.

Šāds lēmums šodien pieņemts sanāksmē ar Valsts policiju un Būvniecības valsts kontroles biroju, kurš konstatējis, ka tiltam nepieciešamie stiprināšanas darbi ir veikti, piebilda Burovs.

Valsts policijā aģentūra LETA uzzināja, ka joprojām būs slēgta satiksme uz Augusta Deglava ielas pārvada naktī uz pirmdienu, 20. maiju, no plkst. 1 līdz 5, lai turpinātu pārvada balstu stiprināšanas darbus ar turām. Veicot darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Kā ziņots, 25. aprīļa rītā pēc iekšlietu ministra Sanda Ģirģena (KPV LV) rīkojuma Deglava ielas pārvads tika slēgts satiksmei, izraisot pamatīgus satiksmes sastrēgumus šajā Rīgas daļā. 4. maijā tika atjaunota sabiedriskā un operatīvā transporta kustība pār Deglava tiltu.

BVKB Rīgas domei uzticēja veikt pārvada siju balstīšanas darbus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu