Mistisks manevrs no autovadītāja puses izraisa nopietnu satiksmes negadījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pirmdienas, 20. maija, vakarā Rīgā – Daugavgrīvas un Durbes ielas krustojumā – vairāku aculiecinieku klātbūtnē kāds autovadītājs veicis mistisku manevru, izraisot savdabīgu satiksmes negadījumu. Kāds sociālo tīklu lietotājs vietnē "Facebook" dalījies ar video no notikuma vietas, kā arī raidījums "Degpunktā" sīkāk informē par sadursmes sekām.

Video redzams, ka pa Daugavgrīvas ielu Vanšu tilta virzienā brauc vieglais auto. Krustojumā ar Durbes ielu luksoforā iedegas sarkanā gaisma, un braucēji apstājas.

Nezināmu iemeslu dēļ viens no automobiļiem atsāk braukšanas gaitu krietni pirms iededzies zaļais gaismas signāls, kā rezultātā, dzirkstelēm šķiļoties, krīt motociklists, kurš tobrīd brauca pa Durbes ielu.

Video: Aculiecinieka ieraksts no avārijas

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka pēc šāda pavērsiena aculiecinieki drīz vien steiguši zvanīt glābšanas dienestam. Uz notikuma vietu gandrīz vienlaikus izbraukuši policisti un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde.

Lai arī šobrīd neesot izdevies gūt skaidrojumu, kādēļ autovadītājs veicis šādu manevru, rupji pārkāpjot satiksmes noteikumus, likumsargi norāda, ka autovadītājs bijis skaidrā prātā, tādēļ atliek vien minēt, ka stūrētājs aizdomājies vai varbūt pārskatījies.

Šobrīd turpinās pārbaude un izmeklētāji gaida mediķu atzinumu par cietušo veselības stāvokli. Ja motociklists vai viņa pasažiere būs guvuši vērā ņemamus miesas bojājumus, par šo negadījumu var tikt ierosināts arī kriminālprocess, vēsta raidījums.

Noskaties sižetu! 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu