Jānis Aišpurs atklāti par šķiršanos un smagā lēmuma pieņemšanu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Aišpurs
Jānis Aišpurs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Apritējis gads, kopš izjukusi grupas "The Sound Poets" līdera Jāņa Aišpura un viņa sievas Madaras Līviņas-Aišpures laulība. Lai arī mūziķis izvairīgi runā par savu privāto dzīvi, izdevumam "Santa" viņš pastāstījis, kas bijis grūtākais šķiršanās procesā. 

Aišpurs atklāj, ka attiecībās ar sievu nonācis izvēles priekšā - būt ērtam un otram piemelot vai būt godīgam. "Ar sievu šķīrāmies ļoti nepiemērotā brīdī, jaunākā meitiņa bija pavisam maza. Sevi daudz šaustīju jautājumos, vai mans solis ir vīrišķīgs vai ne. Tomēr, ja attiecībās būtu palicis, tas nebūtu godīgi pašam pret sevi," izdevumam stāsta Aišpurs.

Viņš turpina:

"Vienu lietu gan sev pārmetu. Smagā lēmuma pieņemšanu vilku garumā un šādi savas šaubas un spriedzi uzliku otram cilvēkam, kuram jau tā nebija viegli. Es gribētu būt spējis lēmumu pieņemt ātrāk, nevis vilkt gumiju un mocīt otru. Tas nebija vīrišķīgi."

Kā zināms, Aišpurs ar Madaru Līviņu-Aišpuri salaulājās pirms 12 gadiem - abi ir vecāki divām meitām. 

Šovasar apritēs gads, kopš Aišpuru vieno romantiskas attiecības ar dziedātāju Aiju Andrejevu, kura iepriekš bija precējusies ar uzņēmēju Tomu Bērziņu - abi mija gredzenus 2013. gada vasarā, tomēr laulība ilga vien nepilnus trīs gadus. 

Fotogalerija: "The Sound Poets" koncerts ''Arēnā Rīga''

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu