Anistone atklāj pēdējos vārdus, ko teikusi Džolijai, pirms aktrise aizvīlusi Bredu Pitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP

2004. gadā tika sākta filmas "Misters Smits un Smita kundze" filmēšana, kurā galveno lomu spēlēja aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits. Tieši togad Anistone iepazinusies ar savu nākamo sāncensi.

Kā intervijā pastāstīja Anistone, viņa ar Džoliju iepazinusies autostāvvietā pie seriāla “Draugi” filmēšanas laukuma. Tas noticis īsi pēc tam, kad sākusies leģendārās filmas uzņemšana, kur Pits un Džolija tēloja laulātu pāri, abu mīlestībai uz ekrāna pāraugot par romānu reālajā dzīvē.

“Es viņu ieraudzīju stāvam, piebraucu klāt, stādījos priekšā un teicu: Breds ir ļoti priecīgs, ka var strādāt ar tevi. Ceru, ka jūs labi pavadīsiet laiku filmēšanas laukumā!” atklāja Anistone.

Jau tolaik starp Anistoni un Pitu bija nesaskaņas – aktieris iebilda, ka viņa sieva turpina filmēties seriālā, lai gan par katru sēriju nopelnīja vienu miljonu ASV dolāru. Anistone neslēpa, ka, iepazīstoties ar Džoliju, Pits no sievas emocionāli attālinājās un bija jau “prom”.

Pits un Anistone apprecējās 2000. gadā pēc divu gadu kopā būšanas, bet 2005. gadā šķīra laulību, gandrīz vienlaicīgi ar filmas iznākšanu. Neilgi pēc tam tika apstiprinātas Džolijas un Pita attiecības. Abi bija kopā līdz 2016. gada septembrim, kad Džolija iesniedza šķiršanos un iesaistījās ilgā tiesas prāvā par aizbildniecību pār pāra sešiem bērniem.

Slavenību pārim ir sešas atvases vecumā no 10 līdz 17 gadiem. Trīs bērni ir viņu bioloģiskās atvases, bet trīs ir adoptēti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu