Draud izrēķināties un nodedzināt māju. Nokosto jēru skandāls Madonā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jēri. Ilustratīvs attēls.
Jēri. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Policijas uzmanību piesaistījis kāds ieildzis konflikts starp kaimiņienēm Madonas pusē. Saimniece Pārsla ir satraukta par astoņiem nokostiem jēriņiem, kurus, it kā, nonāvējis viņas kaimiņienes vācu aitu suns, ziņo raidījums "Degpunktā".

Šis nav pirmais gadījums, kad abas kaimiņienes nonākušas policijas redzeslokā un kārtības sargiem nākas iesaistīties teju katru mēnesi.

Šoreiz saimniece Pārsla apsūdz savas kaimiņienes Birutas suni, kas esot nokodis jau vairākus viņas ganāmpulka jērus. Pārsla skaidro, ka kopā nokosti jau astoņi jēri un viņa ir satraukta, ka suns varētu ķerties klāt arī lielākiem lopiem.

Pārsla pat apgalvo, ka esot video un foto materiāli, taču nevienā no tiem nav redzams, kā suns uzbrūk viņas aitām.

Suņa saimniece šīs apsūdzības noliedz un skaidro ar gadiem ilgu nepatiku, kas vērsta viņas virzienā.

Birutai ir savas viedoklis par blakus dzīvojošo saimnieci:

"Tā pati Pārsla Valda Doka ir dzērāja, alkoholiķe, un viņa savus lopus laiž iet kur grib. Tie jēri, nabadziņi, ganās, nu, es nezinu, visās malās, un kas tur nokož, kas tur vispār ”šiverē”, mans suns ir piesiets."

Sieviete arī atklāj, ka Pārsla esot draudējusi izrēķināties un nodedzināt viņas māju. Tas esot saistīts ar teritoriāliem jautājumiem un konflikts ar suni esot vienkārši šantāžas paņēmiens.

Kaimiņu konflikts policijā reģistrēts jau vairākas reizes un Pārsla ir gatava savu taisnību pierādīt tiesā, taču tam šobrīd nepieciešami neapstrīdami pierādījumi.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu