Jēkabpilī kādā dzīvoklī atrod bezpalīdzīgu seniori un viņas mirušo vīru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdienas, 23. maija rītā, Jēkabpilī operatīvos darbiniekus un kādas mājas iedzīvotājus pārsteidzis traģisks skats - glābēji, uzlaužot dzīvokļa durvis, uz grīdas atraduši bezpalīdzīgā stāvoklī guļošu seniori. Blakus istabā atradies arī viņa mirušais dzīvesbiedrs, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Vienā no mājas dzīvokļiem bija dzirdami kāda cilvēka nesaprotama gārgšana - līdzīga saucieniem pēc palīdzības.

Tikuši iekšā, vīri gaitenī uz grīdas atraduši gulošu sirmu kundzi. Viņa bijusi pie samaņas, bet nespējusi sakarīgi parunāt.

Uz ceturto stāvu pasaukti arī mediķi, kuri uzlikuši cietušo uz nestuvēm un aizveduši uz slimnīcu. Bet ar to nekas vēl nebija beidzies.

Ugunsdzēsēji nolēmuši pārbaudīt pārējās dzīvokļa telpas, un kādā istabā uz gultas atrasts miris vīrietis.

Ārsti līķi apskatījuši un secinājuši, ka bojā gājušais gultā nogulējis vairākas dienas, jo ķermenis jau sācies sadalīties. Atradums pārsteidzis ne tikai operatīvos darbiniekus, bet arī kaimiņus, kuri burtiski pirms dažām dienām redzējuši abus pensionārus sveikus un veselus.

"Šorīt kaimiņiene teica, ka viņi pēdējās divas nedēļas atradušies alkohola reibumā. Kaut kas viņam tur esot bijis. Cik es biju dzirdējis, kad viņi attaisījuši durvis, tas opis gulējis gultā. Kaut kādas asinis esot bijušas un kaut kādi asi priekšmeti blakus. Līdz ar to, – kaut kas aizdomīgs tajā visā ir, bet kas tieši… nezinu. Te pēc tam izmeklētājs vēl divas stundas staigāja," stāsta mājas iedzīvotājs Mareks.

Uzsāktā kriminālprocesa ietvaros dzīvoklī savāktos pierādījumus likumsargi aizveduši uz iecirkni.

Informāciju par atgadījumu apstiprina arī Zemgales reģiona policijas pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Policijai šobrīd nav pamata uzskatīt, ka minētāja dzīvoklī noticis kāds noziegums. Pagaidām nekas neliecina par to, ka vīrietis būtu miris vardarbīgā nāvē.

Ja informācija apstiprināsies, kriminālprocess tiks izbeigts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu