Apalīšu šova dāmas pozē apakšveļā un nekautrējas atrādīt "problēmzonas" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šova “Pati pilnība” jaunākajā sērijā dāmām tika sarūpēts vēl nebijis izaicinājums – fotografēšanās teju kailām. Vienā no uzdevumiem kailumu piesedza vien ziedi un pārtikas plēve, bet otrā – ķermeņus rotās drosmīgi vēstījumi, kurus visai sabiedrībai veltījušas pašas dalībnieces. Ar to palīdzību sievietes nekautrējās atklāt, kuras reiz bijušas viņu “problēmzonas” un kāpēc uz tām vairs neskatās kā “problēmām.”

Šova dalībniece Ieva sevi izrotāja ar tekstu: “Izmēru birkas ir tikai apģērbam.” To sieviete veltījusi kādam puisim, kurš reiz atļāvies nievājoši izteikties par Ievas apakšveļas izmēru. Tāpēc, neskatoties uz to, ka dzīvojam visai konservatīvā sabiedrībā, Ieva ir gatava visai Latvijai atklāti paust: “Lielas meitenes var būt skaistas un viņām nav par to jākaunas.”

Kolēģei pievienojas arī Lauma, kura atzīst: “Mērķis, uz ko mēs ejam šobrīd, tas ir fantastiski. Jo nav jau nozīmes, vai tu esi XL vai L, M vai S. Katrai no mums ir savi mīnusi. To vajag parādīt. Un kāpēc tieši mums to neparādīt, ja mums ir dota tāda iespēja?” Lauma īpaši sirsnīgu uzrakstu veltījusi savam vēderam, kurš, lai arī pēc mazuļa piedzimšanas rotāts strijām, tomēr devis dzīvību mazam supervaronim.

Savukārt Airita, kuras ķermeni rotās saukļi “Es esmu seksīga” kā arī “Mans ķermenis ir mana darīšana,” pārliecināta bilst, ka ir iemīlējusi sevī it visu. “Man patīk visas mana ķermeņa daļas, jo tās ir manas. Un man par viņām ir jāuztraucas. Ja es gribu ko mainīt vai labot, tad man ar viņām jātiek galā, nevis jums.”

Dalībnieces pirms drosmīgās fotosesijas fotogrāfa Oļega Zernova vadībā iedvesmoja arī šova vadītāja Indra Salceviča. “Cilvēki par sevi sāk slikti domāt tad, ja kāds kaut ko sliktu ir pateicis – norādījis uz kādu nepilnību. Mēs šodien runāsim par to, ka mana nepilnība ir mana nepilnība. Un vispār – mana nepilnība nav nepilnība. Es esmu superīga tāda, kāda esmu, un lieciet mani mierā. Mēs nevaram kautrēties par lietām, ko mums devusi daba. Zilonis nekad nevar būt skudra un skudra nekad nebūs zilonis. Manuprāt, būs ļoti labs rezultāts!” - meitenes iedvesmos Indra. Skaties video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu