Hita "Es gāju par tālu" dziedātāja Katō atklāj, kur strādā ikdienā

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas mūzikas industrijā ir ienākusi jauna un daudzsološa solomāksliniece, kura gadiem kā fona vokāliste palīdzējusi ne vienam vien populāram pašmāju dziedātājam, - Anna Zankovska jeb Kato (Katō). Sarunā ar TVNET viņa atklāja, ko dara ārpus ierakstu studijas.

"Esmu pedagoģe un strādāju bērnudārzā par muzikālo audzinātāju, pasniedzu vokālās nodarbības studijā “Rasa”, arī privāti. Tik daudz mīlestības, cik var saņemt bērnudārzā, nav nekur. Reizēm sanāk nedaudz sadusmoties, kad viņi neklausās un ālējas, bet tad viens ķipars pieskrien pie tevis un pasaka, ka tevi mīl... sirds izkūst – tā ir tā alga, ko saņem pretī. Savukārt, strādājot studijā “Rasa” jau ar lielākiem bērniem, sirdi silda tas, ka varu viņus iedvesmot. Tad, kad es augu, tad tādu studiju bija ļoti maz. Es esmu no Skrundas, un mums, par laimi, bija vokālā studija. Par to es esmu ļoti pateicīga.

Toreiz vēl nebija tik daudz informācijas kā tagad, kad, ja esi mācīties gribošs, ieej “Youtube” un aiziet! 

Es būtu gribējusi, lai man kāds pasaka visas tās lietas, kuras tagad zinu, bet esmu ļoti priecīga, ka varu iegūtās zināšanas nodot saviem audzēkņiem. Bieži vien sanāk strādāt ne tikai kā skolotājam, bet arī psihologam. Tev ir jāatdod daļa sevis šajā procesā. Man ir pedagoģiskā izglītība, bet tajā pašā laikā uzskatu, ka tas nav amats, kuru tu vienkārši vari iemācīties. Tu vai nu vari, vai nevari. Tas arī viss."

Kā jau ziņots, 31. martā nāca klajā Kato otrais singls - "Ko mani putni ēd".

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Elza Jēkabsone. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu