No mātes vēdera izgrieztais zīdainis turpina pārsteigt pasauli (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aprīļa beigās Čikāgā apsūdzēta sieviete briesmīgā noziegumā - gaidībās esošās sievietes nožņaugšanā un mazuļa izgriešanā no viņas ķermeņa. "Apollo" jau ziņoja, ka mazulis ir veiksmīgi veseļojas un atvēris acis, taču jaunākā informācija liecina, ka mazulis ir spējīgs arī elpot, vēsta "Daily Mail".

Uzreiz pēc notikušā ārsti nesniedza cerības, ka bērns varēs atkopties pēc šausmīgā notikuma. Patlaban kopā ar mazuli ir viņa tēvs un mediji ziņo, ka mazulis ir spējīgs elpot bez skābekļa maskas un citām palīgierīcēm.

Tēvs, kurš pēc šausmīgā notikuma ir palicis vienīgais vecāks mazulim, nosauca viņu tieši tādā pašā vārdā- Jovans Lopess juniors.

"Tas nebūs ātri. Mazulim priekšā vēl ilgs veseļošanās ceļš, bet viņš cīnās un izdzīvos," piektdien, 31. maijā, paziņoja ģimenes advokāts.

Viņš arī norādīja, ka mazuļa tēvs Jovans Lopess vecākais joprojām ir sašutis par to, ka  mediķi noticēja slepkavas apgalvojumam, ka tas ir viņas bērns. Patlaban gan slimnīcas personāls, gan vadība tiek pratināta. Policija skaidro kāpēc medmāsas nav izsaukušas policiju uzreiz, kad ieraudzīja gandrīz mirušo mazuli. 

23. aprīlī Čikāgā kāda sieviete, solot par brīvu atdot bērnu drēbītes, ievilināja savā mājā grūtnieci- Jovana Lopesa māti. Gaidībās esošā sieviete tika nožņaugta, bet mazais Jovans tika izgriezts no viņas ķermeņa. 

» Čikāgā nožņaugta grūtniece un mazulis izgriezts no viņas ķermeņa. Viss sākās ar bezmaksas zīdaiņu drēbju piedāvājumu

Pēc tam sieviete aiznesa pusmirušu zīdaini uz slimnīcu. Sieviete apgalvoja, ka ir mazuļa māte. Mediķi nekavējoties nogādāja mazuli reanimācijā un veica glābšanas operāciju. 

Sieviete, kas veica noziegumu, netika aizturēta līdz pat 15. maijam, bet tad, kad veica DNS analīzes un tika konstatētas, ka sieviete nav bioloģiskā māte, bērns satika savu īsto tēvu - Jovanu Lopesu vecāko.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu