Pazudušais aprūpes centra "Iecava" iemītnieks atgriezies sveiks un vesels

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook.com/Valsts policija

1955. gadā dzimušais vīrietis Jānis Rautenšilds, kurš pazudis pirmdien, 3. jūnijā, no sociālā aprūpes centra "Iecava" ir atradies sveiks un vesels, vēsta LTV raidījums "Rīta Panorāma".

64 gadus vecais vīrietis pirmdien pazudis pēc doktorāta apmeklējuma. Viņš saņēma medicīnisko izziņu, lai varētu doties uz analīzēm. Pansionāta darbinieki konstatējuši, ka vīrietis nav atgriezies pie pusdienu galda. 

Filiāles vadītāja Rita Siliņa stāstīja, ka 1955. gadā dzimušais klients sirgst ar garīga rakstura problēmām, taču tās neesot ļoti smagas. Klienta veselības stāvoklis esot ļāvis dot viņam dažādus uzdevumus, turklāt kungs drīkstēja atstāt pansionāta teritoriju. Šāds gadījums, kad klients izpilda kādu darbinieku lūgumu, nav bijis pirmais, apstiprināja Siliņa.

LTV raidījums "Dienas Ziņas" vēstīja, ka policija informāciju saņēma diezgan vēlu un kinologa suns vairs nevarēja saost Jāņa pēdas.

Jāni meklēja brīvprātīgie, zemessargi, jaunsargi un policisti. 

7. jūnijā Jānis atradies. Viņš apmaldījies un aizklīdis līdz mežiem Vecumnieku pusē. No rīta viņam izdevies nostopēt vieglo automašīnu, kas atvedusi uz aprūpes centru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu