No grūtnieces dzemdes brutāli izgrieztais zīdainis pēc divu mēnešu ilgas cīņas par dzīvību nomiris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Marlēna Okoa-Lopesa
Marlēna Okoa-Lopesa Foto: AP/Scanpix

Bērns, kurš tika izgriezts no mātes dzemdes uzbrukuma laikā Čikāgā, nomira pēc diviem mēnešiem ilgas intensīvas aprūpes un ārstu cīņas par zīdaiņa dzīvību, vēsta britu raidorganizācija BBC.

Policija norāda, ka 19 gadus vecā grūtniece Marlēna Okoa-Lopesa no vidusskolas, kurā mācījās, devās uz Figuerosas māju. Viņa atsaucās uz sievietes "Facebook" ievietoto sludinājumu ar piedāvājumu bez maksas atdot zīdaiņu drēbītes. Dažu stundu laikā grūtniece tika nogalināta un bērniņš izgriezts no viņas dzemdes.

» Čikāgā nožņaugta grūtniece un mazulis izgriezts no viņas ķermeņa. Viss sākās ar bezmaksas zīdaiņu drēbju piedāvājumu

Diemžēl bērniņš pēc divu mēnešu ilgas cīņas par dzīvību, piektdien, 14. jūnijā, mira ar smagu smadzeņu traumu. Mazulis bija sīvs cīnītājs - "Apollo" ziņoja jau iepriekš, ka bērniņš gan atvēris acis, gan sācis elpot. Diemžēl šīs nedēļas laikā viņa veselības stāvoklis nopietni pasliktinājies.

"Viņš cieta no neatgriezeniskiem smadzeņu bojājumiem," medijiem atklāja ģimenes pārstāve. "Nekādas zāles nelīdzētu, tikai brīnums!"

Trīs cilvēki ir apsūdzēti par grūtnieces slepkavību. Izmeklētāji uzskata, ka 46 gadus vecā Klarisa Figueroa esot gribējusi audzināt bērnu kā savējo.

Apsūdzības slepkavībā uzrādītas arī sievietes 24 gadus vecajai meitai Dezirē Figueroai. Savukārt Klarisas 40 gadus vecajam dzīvesbiedram Pjotram Bobakam izvirzīta apsūdzība slepkavības slēpšanā.

Foto: AP/Scanpix

23. aprīlī Čikāgā kāda sieviete, solot par brīvu atdot bērnu drēbītes, ievilināja savā mājā grūtnieci- Jovana Lopesa māti. Gaidībās esošā sieviete tika nožņaugta, bet mazais Jovans tika izgriezts no viņas ķermeņa. 

Pēc tam sieviete aiznesa pusmirušu zīdaini uz slimnīcu. Sieviete apgalvoja, ka ir mazuļa māte. Mediķi nekavējoties nogādāja mazuli reanimācijā un veica glābšanas operāciju. 

Sieviete, kas veica noziegumu, netika aizturēta līdz pat 15. maijam, bet tad, kad veica DNS analīzes un tika konstatētas, ka sieviete nav bioloģiskā māte, bērns satika savu īsto tēvu - Jovanu Lopesu vecāko.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu