Pianists Vestards Šimkus laukos metas peldē kopā ar čūskām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pianists Vestards Šimkus piedalās preses konferencē, kurā informē par "Rīgas festivāla" aktualitātēm.
Pianists Vestards Šimkus piedalās preses konferencē, kurā informē par "Rīgas festivāla" aktualitātēm. Foto: Zane Bitere/LETA

Pianists Vestards Šimkus ar sievu Elīnu un abu dēliņu Bernardu jau vairākus gadus dzīvo pavisam tuvu dabai, par mājām saucot Vecmoku meža ieloka "Irbes". Kā izdevumam "Ieva" atklāj Šimkus, kamēr Elīna pļavās lasa zāļu tējas, viņam reizēm iznāk peldēties blakus zalkšiem. 

Vestards intervijā stāsta, ka viņu īpaši nesatraucot zalkšu klātbūtne. "Kad uzkāpju uz laipiņas, viņi sakrīt ūdenī, un, kad kāpju ārā, zalkši jau salīduši atpakaļ uz laipas. Vienreiz, kad biju mazliet aizgulējies saulē, domāju, ka man pa roku sit spāre, bet, izrādās, tas bija zalktis, kas man sita ar asti pa roku un gribēja draudzēties.

Bet vispār zalktim ir bail no cilvēka, un viņš peld prom.

Nesen gan mums iznāca ūdenī saskarties - gāju peldēties diezgan patumšā vakarā, ūdens pilnīgi melns, neko neredzēju un uzpeldēju zalktim virsū! Viņš man novijās gar sānu!" - izdevumam "Ieva" stāsta Šimkus. 

Kā zināms, Elīna un Vestards mija gredzenus 2012. gada vasarā pēc četru gadu pazīšanās. Pērnā gada janvārī viņi kļuva par vecākiem dēliņam. 

Foto: Elīnas un Vestarda Šimkus uzstāšanās 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu