Rīgā laupītājs zog apakšveļu, velk to mugurā un smagi piekauj pārdevēju (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Rīgā kādā apakšveļas veikalā Tallinas ielā ieradies vīrietis, kurš mēģinājis nozagt sieviešu apakšveļu. Kad veikala pārdevēja to pamanīja, zaglis piekāva sievieti, nozaga vairākas preces un aizmuka, vēsta raidījums "Degpunktā".

Apsardzes kompānija trauksmes signālu saņēma ap plkst. 16.00. Kad notikuma vietā ieradās darbinieks, no apakšveļas veikala iznāca vīrietis ar lieliem iepirkuma maisiem.

Lai noskaidrotu, kas noticis un kāpēc atskanēja trauksmes signāls, apsardzes darbinieks iegāja veikalā, kurā konstatēja, ka telpas ir pielietas asinīm, bet pārdevēja bezspēcīgi gulējusi uz grīdas.

Apsargs izgājis uz ielas sastapās ar pašvaldības policijas kājnieku patruļu. Visi kopā pēc neilga brīža notvēra laupītāju. 

Policisti noskaidrojuši, ka veikalā vīrietis sācis vilkt mugurā sev sieviešu apakšveļu, visticamāk, ar pārdevēju izcēlies konflikts, un laupītājs sācis viņu sist.

Piekautās sievietes kolēģe raidījumam "Degpunktā" atklāj, ka no zagļa cietusī pārdevēja patlaban atrodas slimnīcā.

Arī apakšveļas laupītājam notikušais nav beidzies bez traumām. Viņš bēgot no policistiem pakrita un pret notekcauruli izsita vairākus zobus.

Policija atklāj, ka vīrietis jau iepriekš bija izsludināts policijas meklēšanā par noziegumu, kas noticis ārpus Rīgas.

Šobrīd par notikumiem Tallinas ielā ierosināta krimināllieta, un turpinās izmeklēšana.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu